Om Logistic Power

Ingen tykke rapporter, men målbare resultater.

 

Logistic Power adskiller sig fra den traditionelle konsulentbranche ved at fokusere på konkret, praktisk og operationel optimering af processerne.

Forankringen sikres gennem implementeringen.

Er således med hele vejen, helt indtil effektiviseringerne giver målbare resultater.

Derfor tilbydes bl.a. et No Cure… No Pay koncept, som betyder succes afhængigt honorar, og at kunderne først betaler, når resultaterne er opnået. Det er ægte No Cure… No Pay.

Men tilbyder også fast honorar, f.eks. via Udvidet ledelse med 2 månedlige møder for blot 5.000,- pr. måned, uden binding.

Læs mere om Logistic Powers ydelser herunder:

 

 

Kunderne

Kunderne er typisk virksomheder og koncerner, der har hovedsæde i Danmark og opererer nationalt og internationalt, og har bl.a. medført projekter i Tyskland, Tjekkiet, Letland, Litauen, Rusland og Kina.

Der stræbes efter et mangeårigt og udviklende samarbejde med kunderne, der bygger på et fundament af indbyrdes tillid. Mange af kunderne har været med i mange år – nogle helt siden opstarten i 2000.

Hvert år kommer nye spændende kunder til. De er med til at udfordre og udvikle med nye problemstillinger, nye brancher, nye produkter, nye markeder, nye teknologier mv.

Brancher & Industrier

Vind energi, bio energi, olie & gas, byggeri, reservedele, genvinding, industriventilation, fødevarer, tekstil industri, cementfremstilling, emballage industri, maritim industri, træ industri, metal industri, plastindustri og mange flere.

Kompetenceresumé:

Du finder et resumé af Kjeld Lunds kompetencer herunder:

Har en ingeniørmæssig baggrund, overbygget med en kommerciel Henley CBL, og solid CEO erfaring.

Er en international, strategisk og kommerciel profil, der brænder for at videreudvikle  virksomheder med unikke kompetencer og tekniske produkter. Taler flydende engelsk og tysk.

Har 9 års erfaring som CEO med fuld værdikæde og internationalt BtB salg.

Målet som CEO har altid været, at sikre vækst på top- og bundlinje via udvikling og implementering af nye strategiplaner, som har sikret yderligere vækst, forstærket konkurrenceevne og markante bundlinje resultater.

Har erfaring med strategisk arbejde indenfor hele værdikæden, og har brugt solide lederegenskaber til at guide og motivere ledere og medarbejdere.

Seneste erfaring er fra energi markedet, med produktion og salg af højpræcision produkter til store globale kunder som Siemens, Vestas, GE, Gamesa, Andritz, SPX med flere.

Har 7 års erfaring med salgsudvikling gennem vækststrategi og eksekvering, har herunder gennemført markedsanalyser, og startet succesfuldt salg på flere nye markeder, bl.a. gennem søster selskaber. Det har resulteret i omsætningsvækst på 250% til godt DKK 300 milillioner.

Har mange års erfaring med forbedring af konkurrenceevne gennem optimering af værdikædens processer, har herunder gennemført talrige succesfulde projekter og turnarounds. Har herunder 7 års erfaring med konsulentydelser i Logistic Power, hvor honorar er baseret på første års resultatforbedring fra gennemførte projekter – f.eks. ledte et af disse projekter til en omkostningsbesparelse på DKK 27 millioner per år.

Det fulde CV findes her: CV Kjeld Lund

Kontakt Logistic Power

Tlf +45 20 20 79 51

kl@logistic-power.com


Postadresse/CVR

Logistic Power ApS
Strandvejen 23
DK 6000 Kolding
CVR-nr. 36 01 98 40


Bank

Danske Bank
Reg. Nr. 3409
Kontonr. 1141 0863
IBAN DK0630000011410863
BIC DABADKKK


Følg Logistic Power