Referencer

Kunderne

Kunderne er typisk virksomheder og koncerner, der har hovedsæde i Danmark og opererer nationalt og internationalt, og har bl.a. medført projekter i Tyskland, Polen, Tjekkiet, Letland, Litauen, Rusland og Kina.

Der stræbes efter et mangeårigt og udviklende samarbejde med kunderne, der bygger på et fundament af indbyrdes tillid. Mange af kunderne har været med i mange år – nogle helt siden opstarten i 2000.

Hvert år kommer nye spændende kunder til. De er med til at udfordre og udvikle med nye problemstillinger, nye brancher, nye produkter, nye markeder, nye teknologier mv.

Brancher & Industrier

Vind energi, bio energi, olie & gas, byggeri, reservedele, genvinding, industriventilation, fødevarer, tekstil industri, cementfremstilling, emballage industri, maritim industri, træ industri, metal industri, plastindustri og mange flere.

Udvalgte projekteksempler:

Salgsoptimering – primært proces optimering og fokus på mersalg. Resultat: Meromsætning på DKK 20 millioner per år.

Flow analyse, optimering af skibe og lastbil ruter, implementere rute optimering IT system – stod bl.a. for krav specifikation på dette IT system. Resultat: Årlig reduktion af drift omk. på DKK 27 millioner.

Optimere produktionsstyring, planlægning og lagerstyring på 5 fabrikker. Resultat: Lagerværdi reduceret med DKK 50 millioner og tab på ukurante varer reduceret med DKK 7 millioner årligt.

Reduktion af kvalitetsfejl – herunder gennemgang af alle arbejdsgange og processer og udvikling af fejlfindingsværktøj. (Kina) Resultat: Kvalitets fejl reduceret med 73% (fra 11% til under 3 %)

 

 

Kontakt Logistic Power

Tlf +45 20 20 79 51

kl@logistic-power.com


Referencer

Følg Logistic Power