Nyheder & Blog

Investerer i Skov Industri AS

Logistic Power Invest køber 10% af aktierne i Skov Industri AS sammen med to andre investorer. Kjeld Lund starter som direktør for Skov Industri AS den 9. marts 2020 Se mere her: https://skov-industri.dk/

/ Nyheder & Blog

fischer Group GmbH

Direktør Kjeld Lund bliver Business Unit Manager for tyske fischer med ansvar for PM, SCM og Udvikling af produkter til træ applikationer. Se mere her: https://www.fischer.de/de-de

/ Nyheder & Blog

Underleverandør vil vækste og indføre IoT på deres pumper

Seneste kunde er underleverandør af bl.a. pumper til store processanlæg.

De ønsker at øge toplinien, bl.a. via IoT på deres pumper.

De har valgt det populære Udvidet ledelse til blot DKK 5.000,- pr. måned, se mere her

/ Nyheder & Blog

Bundlinjen er øget 26%

Sønderjysk entreprenør glæder sig over at bundlinjen er øget 26% og nu giver overskud.

6 måneder henne i et projekt med fokus på vækst & øget indtjening, står nu klart, at bundliljen er øget med 26%, og røde tal er skiftet ud med sorte. Det er opnået via Udvidet ledelse, og har blot kostet entreprenøren DKK 30.000,- Projektet forsættes.

Læs mere her

/ Nyheder & Blog

Emballage fabrik øger vækst & indtjening

Sjællandsk emballage fabrik vil øge vækst & indtjening med hjælp ude fra.

Seneste kunde har valgt at tilføje kompetent direktør kompetence via Udvidet ledelse konceptet. Opgaven omfatter også Industri 4.0 & digitalisering.

Læs mere her

 

/ Nyheder & Blog

Ny direktør i den Maritime industri

Jysk underleverandør til den maritime industri har fået ny direktør. Opgaven er vækst og øget indtjening.

Seneste kunde er en større jysk underleverandør til den maritime industri. De ønsker vækst og øget indtjening.

De har valgt at tilføre direktør erfaring og kompetence via No Cure – No Pay konceptet, og de har således succes afhængigt honorar og skal først betale, når resultaterne er opnået.

Se mere her

/ Nyheder & Blog

Entreprenør starter Salgsmodning

Midtjysk Entreprenør har startet en længe overvejet salgsmodning. Opgaven er at øge virksomhedens salgsværdi med mindst 20%

Seneste kunde er en ejerledet midtjysk entreprenør, som efter lang og moden overvejelse, har besluttet at sælge virksomheden til 3. parts køber. Salgsmodningen skal øge den nuværende salgsværdi med mindst 20%

Se mere her

/ Nyheder & Blog

Kriseramt virksomhed har brug for en turnaround

Banken hos en kriseramt CNC bearbejder af plastkomponenter har sat en turnaround i gang via det populære Udvidet ledelse.

Seneste kunde er en bank, som ønsker en hurtig turnaround, idet banken er en væsentlig kreditor i den Nordjyske kriseramte maskinfabrik.

Banken har valgt ugentlige 4 timers opfølgnings- og arbejdsmøder, men betaler herfor blot 10.000,- pr. måned.

Se mere her

/ Nyheder & Blog

2 Start-ups får fælles direktør

2 Start-ups, indenfor bl.a. robot teknik og fødevarer, er gået sammen om at tilføre kompetent direktør kompetence til deres Start-up virksomheder. Hver betaler de blot 2.500,- pr. måned, uden binding.

Seneste kunder er 2 Start-up virksomheder, som har samme lokation, og som således er gået sammen om det populære Udvidet ledelse, med 2 månedlige møder til 5.000,- pr. måned.

Op til 4 Start-ups kan gå sammen,  således ned til blot 1.250,- pr. måned for hver, forudsat at de har samme møde lokation og deles om de 4 timer pr. møde.

Se mere her

/ Nyheder & Blog

Underleverandør får ny direktør

Ledelsen hos fynsk underleverandør, til bl.a. vindmølleindustrien, har udvidet ledelsesressourcerne med en kompetent og erfaren direktør for blot 5.000,- pr. måned. Opgaven er vækst og digitalisering.

Seneste kunde er en lille maskinfabrik med 10 ansatte. De valgte Udvidet ledelse, fordi der er tale om fast overkommelig pris, uden binding.

Se mere her

/ Nyheder & Blog

Kontakt Logistic Power

Tlf +45 51 60 64 57

kl@logistic-power.com


Følg Logistic Power